Ny VD för verksamhetsåret 19/20

Styrelsen för THS Consulting har utsett Ran Li till ny VD för verksamhetsåret 19/20. Ran tillträder den 1 juli 2019 och ersätter Eric Lewerentz.

 

Ran har en mycket gedigen akademisk erfarenhet från både sina studier inom farkostprogrammet på KTH men också från sina ekonomistudier på Stockholms universitet. Utöver det har Ran även lyckats skaffa sig värdefulla kunskaper från konsultbolaget WSP samt nu senast hos investmentbolaget Qalora Capital. Denna blandning av akademisk och praktisk erfarenhet tror vi kommer hjälpa Ran i sin roll som VD för THS Consulting det kommande året. Det visar även på en stor personlig mognad och seriositet vilket är en nödvändighet för en roll som denna. säger Niklas Timarson, styrelseledamot.

 

Ran Li går andra året på civilingenjörsprogrammet i Farkostteknik på KTH samt tredje året på kandidatprogrammet i ekonomi på Stockholms universitet. Han har tidigare erfarenhet från bland annat Qalora Capital, Avanza Bank, WSP och satt under sin gymnasietid som ordförande i elevkåren.

”Jag ser mycket fram emot att axla utmaningen som VD för THS Consulting. Min vision är att utveckla THS Consulting till att bli det självklara valet av konsulttjänster, utförda av Sveriges vassaste studenter till ett konkurrenskraftigt pris. Vidare är jag övertygad om att vi tillsammans med kunder och medarbetare kommer att skapa en plattform för innovation och personlig utveckling.” kommenterar Ran.

Uppdraget löper över hela verksamhetsåret och har sin start den 1 juli 2019.

THS Consulting (Tekniska Högskolans Studentkonsulter Stockholm AB) är ett studentkonsultbolag som åtar sig tekniska projektuppdrag inom de fyra affärsområdena IT, analys & strategi, produktutveckling och hållbar utveckling. THS Consulting ägs och drivs till 100% KTH-studenter. Företaget startade 2012.