Karriär


Är du intresserad av att arbeta med oss? Nedanför kan du läsa om vilka roller som erbjuds och tillgängliga uppdrag

LEDIGA TJÄNSTER

Intresseanmälan - VD 2024/2025


Är du intresserad av att bli våran nästa VD för läsåret 2024/2025? Ditt uppdrag som VD är att leda försäljningsagendan, personalutvecklingen och säkerställa kundnöjdhet av konsulternas projektleveranser.


Rollen som VD passar flera personlighetstyper. Vi ser gärna att du sticker ut lite extra kring minst ett av nedanstående områden: 

 • Ledarskap (t.ex. i sektionen, i THS, i idrottsföreningar eller annan ideell verksamhet) 
 • Försäljning (t.ex. eventförsäljning, telefonförsäljning eller jobbat med kundbemötande i butik) 
 • Du ser dig själv i en framtida konsultroll och vill passa på att utvecklas inför detta (t.ex. som managementkonsult eller IT-konsult)  


Tidigare erfarenhet är meriterande men inte ett krav.

Arbetsuppgifter och ansvar: 

 • Rollen som VD innebär att vara ansvarig för att bolaget drivs och utvecklas i enlighet med uppsatt tillväxtstrategi och bolagets lönsamhetsmål. 
 • Till dig som VD rapporterar 3-4 personer i bolagets ledningsgrupp (COO, business managers)
 • VD rapporterar till bolagets styrelse (bestående av KTH-alumner i näringslivet) på styrelsemöten. Styrelsen fungerar som löpande bollplank och stöd för VD. 

Omfattning: Rollen sträcker sig från 1 juli 2024 till 30 juni 2025. Tillträdet inleds med en överlämningsperiod med start april/maj beroende på tillgänglighet.

Uppskattad arbetstid: Varierar över året och är flexibelt (t.ex. med hänsyn till tentaperioder). Tidigare VD:ar har lagt i snitt 10 - 15 timmar per vecka.


Ansökningsprocess: Ansökan är öppen till och med söndagen den 10 mars. Du söker genom att skicka in ditt CV och ett personligt brev på länken nedanför Om du går vidare bokas du in till en intervju i mitten av mars. Alternativt intervjutillfälle ordnas för dig som inte har möjlighet att delta den aktuella kvällen. Bolaget kommer att begära utdrag hos kronofogden från samtliga sökande.


Intresseanmälan - Studentkonsult pool


Är du intresserad av att jobba hos oss men ser ingen ledig konsulttjänst som passar? Anmäl då ditt intresse för möjligheten att gå med i vår konsultpool! När vi får ett nytt projekt är det alltid dit vi letar först för att hitta en matchande kompetens för uppdraget

Intresseanmälan - Ledningsgruppen


Är du intresserad av att jobba inom ledningsgruppen och bolagsstyrning? Skicka då en intresseanmälan så ser vi om vi har något som passar! Alla utbildningar är kvalificerade 

Vad THS Consulting erbjuder dig som studentkonsult

Utveckling


På THS Consulting åtar vi oss bara projekt med en viss teknisk komplexitet. Det är med andra ord mer eller mindre garanterat att du som konsult kommer få ett uppdrag där din utbildning kommer till nytta. Vi tror på individens utveckling och det är viktigt för oss att alla anställda känner att det går att utvecklas hos oss. Därför har vi skapat en karriärtrappa som alla inom företaget har möjlighet att klättra på. Kom in tidigt i din utbildning som junior konsult och väx med oss mot positioner som senior, projektledare eller ledningsgruppen. Beroende på om du vill gå mot en specialist-, generalist- eller projektledarroll så finns samtliga hos oss!

Engagemang


Hos oss är du aldrig ensam! Känner du att nästa period blir tung i skolan? Lugn, det finns inget krav på att alltid vara i projekt hos oss. Gör den svåra (om)tentan så håller vi kontakten och hittar ett projekt när det passar dig. Behöver du hjälp med att lösa ett problem i ditt projekt? Dina kollegor är alltid där! Hos oss finns det alltid konsulter med olika lång erfarenhet av konsultyrket, men också av skolan. Alla som arbetar på THS Consulting är själva heltidsstuderande och vet därför hur det är att var student. Vi kallar allt detta för engagemang.

Gemenskap


Vad vore ett arbete utan trevliga och schyssta kollegor? Vi tror på gemenskap och försöker därför att träffas så ofta som det går. Det kan vara allt från en AW, en frukost på THS Café till ett case-event hos ett partnerföretag. Allt detta, tillsammans med projekten i sig, tror vi skapar en bra arbetsplats där du som anställd kan känns gladje, engagemang och utveckling!


Roller vi erbjuder


Det finns många olika tjänster hos THS Consulting, detta för att det ska finns något för alla studenter på KTH! Nedan följer en generell beskrivning av varje tjänst.

Junior konsult

Senior konsult

Som PhD-konsult är du THS Consultings absoluta expertkunskap. Du studerar på doktorandnivå och är sugen på att använda dina kunskaper inom konsultbranschen. Dina uppdrag kan till exempel vara avancerade analyser inom hållfasthetslära eller sannolikhetsteori. Den generella profilen vi söker är:


 • Studerar på KTH på doktorandnivå
 • Känner sig bekväm att arbeta i såväl grupp som enskilt
 • Kan ta på sig ansvar och prestera under press
 • Har möjlighet att arbeta 5-15 h/vecka

Som projektledare är du ansvarig för något av de största projekten hos THS Consulting. Här kommer uppgifter som att ta kundmöten, kunna leda projekt och kontinuerligt utvärdera projektstatus samt att kunna kommunicera med konsulter. Vanligt är att arbeta som konsult i projekt samtidigt som man är projektledare. Personlig mognad och ledarerfarenhet är något som är viktigt i tjänsten som projektledare. Den generella profilen vi söker är:


 • Studerar på KTH på kandidat- eller masternivå
 • Känner sig bekväm att arbeta i såväl grupp som enskilt
 • Kan ta på sig ansvar och prestera under press
 • Har tidigare erfarenhet av att leda grupper
 • Har möjlighet att arbeta 5-15 h/vecka

PHD-konsult

Projektledare

Som junior konsult kommer du ofta att vara en del av en grupp som utför ett projekt. Vanliga uppgifter är webbdesign, enklare analyser, datainsamling eller CAD-arbeten. Vi söker dig som är intresserad av konsultyrket, vill bli en del av THS Consulting och utvecklas professionellt! Den generella profilen vi söker är:


 • Studerar på KTH på kandidatnivå
 • Känner sig bekväm att arbeta i såväl grupp som enskilt
 • Kan ta på sig ansvar och prestera under press
 • Har möjlighet att arbeta 5-15 h/vecka

Som senior konsult kan du få vara ansvarig för mindre projekt och/eller få vara expertkunskap i projekt där du har erfarenhet. Du som person är ansvarsfull och kan, när det krävs, ta en ledarroll. Som senior konsult är det också viktigt att kunna förmedla budskap till kunder men också kunskap till mer juniora konsulter. Den generella profilen vi söker är:


 • Studerar på KTH på kandidat- eller masternivå
 • Känner sig bekväm att arbeta i såväl grupp som enskilt
 • Kan ta på sig ansvar och prestera under press
 • Har tidigare erfarenhet inom ett speciellt område(programmering, CAD, marknadsföring etc.)
 • Har möjlighet att arbeta 5-15 h/vecka