Karriär


Är du intresserad av att arbeta med oss? Nedanför kan du läsa om vilka roller som erbjuds och tillgängliga uppdrag

LEDIGA TJÄNSTER

Backend programmerare


THS Consulting söker programmerare! Konsultens önskvärda kvalifikationer:

 • AWS
 • JavaScript


Om kunden: Företaget är ett start-up inom tech som arbetar inom digitala lösningar genom utveckling av webbplattformar för att underlätta rekrytering och schemaläggning av tillfällig personal till idrottsevenemang.

Vem är du? Vi söker en student som studerar inom programmen Datateknik, Informationsteknik eller liknande. Tjänsten varar i en termin med möjlighet till förlängning och ni förväntas att arbeta ca. 10 timmar i veckan under perioden.

Sommarjobb:Analytiker med finansiell inriktning


Vi söker en noggrann och strukturerad person med ett strategiskt tänk och en omfattande förståelse för data & analys. I rollen ingår primärt bearbetning av stora datamängder och utforskning av data för olika typer av analyser. Du kommer att lägga en stor del av din tid på kvalitetssäkring av data och analysresultat samt självständigt analysera data för att fånga trender och bygga modeller som kan användas i affären.


THS Consulting söker kvantare! Konsultens önskvärda kvalifikationer:

 • Vi söker dig som studerar inom ett kvantitativt inriktat ämnesområde så som (finansiell) matematik, fysik, data- eller ingenjörsvetenskap.

  Du är bekväm med att hantera och använda stora datavolymer och vill arbeta med lösningar för att tillgängliggöra och analysera data

  Du har ett siffersinne och är noggrann i ditt arbete

  Flytande engelska, såväl som svenska, är ett krav.


Om kunden: Kunden är ett svenskt bolag särskilt etablerat för att administrera STIBOR, ett kritiskt referensvärde av avgörande betydelse för finansiell stabilitet och marknadsintegritet i Sverige. Din placering är till hos kundens kontor i Stockholm på Blasieholmen.

Intresseanmälan - Studentkonsult pool


Är du intresserad av att jobba hos oss men ser ingen ledig konsulttjänst som passar? Anmäl då ditt intresse för möjligheten att gå med i vår konsultpool! När vi får ett nytt projekt är det alltid dit vi letar först för att hitta en matchande kompetens för uppdraget

Intresseanmälan - Ledningsgruppen


Är du intresserad av att jobba inom ledningsgruppen och bolagsstyrning? Skicka då en intresseanmälan så ser vi om vi har något som passar! Alla utbildningar är kvalificerade 

Vad THS Consulting erbjuder dig som studentkonsult

Utveckling


På THS Consulting åtar vi oss bara projekt med en viss teknisk komplexitet. Det är med andra ord mer eller mindre garanterat att du som konsult kommer få ett uppdrag där din utbildning kommer till nytta. Vi tror på individens utveckling och det är viktigt för oss att alla anställda känner att det går att utvecklas hos oss. Därför har vi skapat en karriärtrappa som alla inom företaget har möjlighet att klättra på. Kom in tidigt i din utbildning som junior konsult och väx med oss mot positioner som senior, projektledare eller ledningsgruppen. Beroende på om du vill gå mot en specialist-, generalist- eller projektledarroll så finns samtliga hos oss!

Engagemang


Hos oss är du aldrig ensam! Känner du att nästa period blir tung i skolan? Lugn, det finns inget krav på att alltid vara i projekt hos oss. Gör den svåra (om)tentan så håller vi kontakten och hittar ett projekt när det passar dig. Behöver du hjälp med att lösa ett problem i ditt projekt? Dina kollegor är alltid där! Hos oss finns det alltid konsulter med olika lång erfarenhet av konsultyrket, men också av skolan. Alla som arbetar på THS Consulting är själva heltidsstuderande och vet därför hur det är att var student. Vi kallar allt detta för engagemang.

Gemenskap


Vad vore ett arbete utan trevliga och schyssta kollegor? Vi tror på gemenskap och försöker därför att träffas så ofta som det går. Det kan vara allt från en AW, en frukost på THS Café till ett case-event hos ett partnerföretag. Allt detta, tillsammans med projekten i sig, tror vi skapar en bra arbetsplats där du som anställd kan känns gladje, engagemang och utveckling!


Roller vi erbjuder


Det finns många olika tjänster hos THS Consulting, detta för att det ska finns något för alla studenter på KTH! Nedan följer en generell beskrivning av varje tjänst.

Junior konsult

Senior konsult

Som PhD-konsult är du THS Consultings absoluta expertkunskap. Du studerar på doktorandnivå och är sugen på att använda dina kunskaper inom konsultbranschen. Dina uppdrag kan till exempel vara avancerade analyser inom hållfasthetslära eller sannolikhetsteori. Den generella profilen vi söker är:


 • Studerar på KTH på doktorandnivå
 • Känner sig bekväm att arbeta i såväl grupp som enskilt
 • Kan ta på sig ansvar och prestera under press
 • Har möjlighet att arbeta 5-15 h/vecka

Som projektledare är du ansvarig för något av de största projekten hos THS Consulting. Här kommer uppgifter som att ta kundmöten, kunna leda projekt och kontinuerligt utvärdera projektstatus samt att kunna kommunicera med konsulter. Vanligt är att arbeta som konsult i projekt samtidigt som man är projektledare. Personlig mognad och ledarerfarenhet är något som är viktigt i tjänsten som projektledare. Den generella profilen vi söker är:


 • Studerar på KTH på kandidat- eller masternivå
 • Känner sig bekväm att arbeta i såväl grupp som enskilt
 • Kan ta på sig ansvar och prestera under press
 • Har tidigare erfarenhet av att leda grupper
 • Har möjlighet att arbeta 5-15 h/vecka

PHD-konsult

Projektledare

Som junior konsult kommer du ofta att vara en del av en grupp som utför ett projekt. Vanliga uppgifter är webbdesign, enklare analyser, datainsamling eller CAD-arbeten. Vi söker dig som är intresserad av konsultyrket, vill bli en del av THS Consulting och utvecklas professionellt! Den generella profilen vi söker är:


 • Studerar på KTH på kandidatnivå
 • Känner sig bekväm att arbeta i såväl grupp som enskilt
 • Kan ta på sig ansvar och prestera under press
 • Har möjlighet att arbeta 5-15 h/vecka

Som senior konsult kan du få vara ansvarig för mindre projekt och/eller få vara expertkunskap i projekt där du har erfarenhet. Du som person är ansvarsfull och kan, när det krävs, ta en ledarroll. Som senior konsult är det också viktigt att kunna förmedla budskap till kunder men också kunskap till mer juniora konsulter. Den generella profilen vi söker är:


 • Studerar på KTH på kandidat- eller masternivå
 • Känner sig bekväm att arbeta i såväl grupp som enskilt
 • Kan ta på sig ansvar och prestera under press
 • Har tidigare erfarenhet inom ett speciellt område(programmering, CAD, marknadsföring etc.)
 • Har möjlighet att arbeta 5-15 h/vecka