Våra tjänster

Analys & Strategi


Verksamhetsområdet Strategi och Analys är ett brett och populärt ämne bland många studenter. Avancerade presentationer, marknadsanalys och strategisk utvärdering är bara några exempel på uppgifter som våra skickliga konsulter kan hjälpa er med. Möjligheterna är många, och ingen utmaning är för stor.


Behöver du hjälp med ett projekt relaterat till Strategi eller Analys? Eller har du frågor angående detta verksamhetsområde? Kontakta gärna oss så kan vi hitta en lösning!

Informationsteknik (IT)


Inom IT-branschen finns det många skickliga studenter från Datateknik, Medieteknik och Industriell ekonomi. Typiska uppgifter innefattar apputveckling, webbdesign, IT Management och mjukvaru-utveckling (t.ex. inom Java, Python, C++, C#). Tack vare bredden på området kan projekten och dess komplexitet variera stort.


Behöver du hjälp med ett projekt relaterat till produktutveckling? Eller har du frågor angående detta verksamhetsområde? Kontakta gärna oss så kan vi hitta en lösning!

Produktutveckling


Är du del av en startup som behöver hjälp att ta din produkt till marknaden? Saknar ditt team en viss kunskap, eller har ditt företag behov av teknisk kompetens? Då är våra kvalificerade ingenjörer redo för uppgiften. Med studenter inom Maskinteknik, Materialdesign och Produktframtagning är vi säkra på att erbjuda de som fyller era behov.


Behöver du hjälp med ett projekt relaterat till produktutveckling? Eller har du frågor angående detta verksamhetsområde? Kontakta gärna oss gärna så kan vi hitta en lösning!

Hållbar utveckling


I vårt moderna samhälle är det en självklarhet för varje företag att vara medvetna om sin påverkan på miljön. Våra studentkonsulter kan hjälpa dig ta första steget till att formulera en plan, eller fortsätta utveckla er CSR-strategi. Med en bred rekrytering av studenter med kompetens inom energi och miljö, ser vi fram emot att hjälpa er möjliggöra era mål.


Behöver du hjälp med ett projekt relaterat till Hållbar utveckling? Eller har du frågor angående detta verksamhetsområde? Kontakta gärna oss så kan vi hitta en lösning!